Sommar kom

Har precis sett på Den rätte för Rosing och De desperata hemmafruarna. Rätt komiskt program det först nämnda! Säger bara herre guud.. Deras lilla hemmafest där, ahh... Desperate är alltid bra!

Har varit på salongen, på banken och i centrum idag. Vädret var bra idag! Satte på mig en jacka som är 10gg tunnare än jackan jag haft innan och det gick bra! Har hört att det ska snöa en gång till så jag tänker inte hurra än.. Jag och Selma fick syn på många fina sommarklänningar! Får sommarkänslor och längtar tills man får dra på sig en klänning och gå ut utan att FRYSA. Längtar till sommarkvällar när man kan sitta ute hur länge som helst utan att det blir för mörkt eller för kallt, med gott sällskap och gott vin!! åh...

Just nu väntar jag på att Shan ska komma efter sin träning. Himla sena träningar är det!!



Packningslista

Här kommer några bilder från i lördags!

 
Söt kork va! Har två damer och två herrar. Kallar de mina små mexikanare!

 
Såja, bjuder på en bild på Esme! Jag var alldeles för osminkat och härlig för att ni ska få se!


Lite olika mängd minttu shot (tror det stavas så?) Jag är en feg shottare. Lite går bra för mig! För Esme går det bättre, ja ni vet vad man säger om finskar... ;) tihi

Idag har jag varit på salongen och arbetat. Sen kom Esme på behandling. Jobbar på att få henne hårfri! Blir mindre och mindre faktiskt. Kul att se resultat! (EpilarSystem) Sen tog vi en fika hos mig och skrev en lista på vad vi ska handla med oss för mat när vi åker till Leksand. (Redan nu, stressmänniskor båda 2) FY vad mycket man behöver! Listan blev ju hur lång som helst. Det är ju ändå en vecka vi talar om och till 4 personer! Jag och Esme är ganska bra på att äta men det är ingenting jämfört med våra eater boyfriends. De äter MINST dubbla av det vi äter haha. Killar har ju en tendens att kunna äta mer, så vi får verkligen se till att inte handla för lite.. Nu pratar jag som om det inte går att handla där och det gör det ju! Men är skönt att slippa jaga nåt medans vi är där... Ser så fram emot att åka! Blir nog sena kortkvällar och mycket dricka, bad och bus...

Känner mig rätt illamående nu! Längtar tills maten är klar. Blir fisk! Sen ska vi se om jag orkar träna lite! Blev ju ingen promenad imorse...Jaja, vi får väl se. Nu ska jag vila ögonen från datorn lite. Heeej!

Söndag

Var en kul kväll igår. Som sagt hade jag en dejt med Esme, min halvgalna kusin! Vi satt helt enkelt hemma hela kvällen och drack gott och prata massor. Dansade även lite med min mamma och övade på danssteg till Esmes bröllop haha. Under Earth Hour släckte vi ner hela lägenheten och hade ljus överallt. Det var mysigt. Shahin kom också och höll oss sällskap ett tag. En bra kväll blev det!

Vi vaknade ganska sent och så skulle klockan fram en timma också, så det fick bli brunch! Efter hon gått har jag praktiskt taget ätit hela dagen. Ja, hemskt är det men de dagarna återkommer alltid! Som tur är har jag inte suttit hemma hela dagen då Selma ringde ut mig.. Var skönt med lite frisk luft!

Tänkte bjuda på bilder men det går helt enkelt inte att ladda upp! Får bli en film och sen hopp i säng. Hoppas nu att jag somnar i tid för jag VILL verkligen orka gå upp och promenera imorn innan jag ska till salongen.

Byyyee

Earth Hour

Hej Hopp..nu är det lördag! =) Jobbar till 5 idag så det känns lugnt. Sen ska jag hem och ha dejt med Esme. Ska släcka ner och tända ljus under Earth Hour. Glöm inte bort det! 20.30 En timma är ju inte svårt att ha nersläckt så inga bortförklaringar nu!



Minns när vi haft strömavbrott i hela kista 2 gånger! Det var så jobbigt. Inget ljus nånstans! Det enda som var skönt var att vi slapp gå i skolan. En kompis hade nycklar till hundstugan i skogen och i den kunde va ladda våra mobiler. Gick dit ett gäng och turades om att ladda...

Jävla kärring, kärringjävel

Har insett att jag har kontrollbehov då det gäller ALLT! Kollar att alarmet är på hundra gg innan jag somnar. Och då har jag oftas min mobil, min wakeup clock samt mammas mobil på. Störd jag vet, men tror alltid jag ska försova mig?! Bad t o m Shan ringa mig 9 på morgonen för att se om jag verkligen vaknat. Glömmer såklart det på morgonen och kvart i 10 ser jag att det blinkar på min ljudlöse mobil. Några sms och missade samtal. Han som inte ens hade behövt gå upp då! Föööörlååååt skrev jag. Till svar: Hejdå. Sista gången jag gör det här

Dagen gick bra på Åhléns, förutom att jag kände mig yr, svag och illamående de första timmarna. Tänkte, ååhh det blir en lång dag, jag vill heeeeem. Men sen gick det fort!

Man ser alltid skrämmande människor på stan. Första idag var en kvinna som blev arg på en annan kvinna utan anledning. "Galningen": Jävla kärring, kärringjäveeeel, jävla KÄRRING, fy fan kärring jävel.. Så låter hon hur länge som helst. "Normala": Fy fan hon måste ju vara galen? Jag tror det! Nästa är en man, har ni en krona att ge mig? Jag tänker ja men det kan jag ge! Då började han steppa och försöker lixom göra ett mönster på golvet med sina fötter. NÄ inget till han! Då biter han väl av handen på mig eller nåt....

Nu är det bara kvällen kvar av denna fredag. Har ätit mig mätt och ska bara ta det lugnt. Känner mig riktig seg... Om ett tag kommer älskling hit. Ska se på film eller en dokumentär om Alcatraz och jag tror det blir om fängelset faktiskt!



Har för mig att fängelset ska varit omöjligt att fly ifrån då det ligger på en ö som ni ser! Och att man inte skulle kunna simma in till land för det är för långt och de som försökt har drunknat. Dokumentären handlar om de som överlevde Alcatraz tror jag... Älskar sånt!


Råttattack

Ja, det finns råttor vid Mcdonalds. Nu har vi sett det själva! Träffade Poone igår kväll en stund för en tur till donken. Lite av en tradition när man inte har något bättre för sig. Köper en glass eller nåt och sitter och snackar skit i bilen. Mitt i allt säger Poone, kolla va söt, ett litet djur, vad är det för nåt? Det är en råtta! ÅH då var den inte så söt längre och Poone får panik. Råttan gömmer sig i ett hål men kommer snart ut igen. Denna gång för att springa rakt mot oss! HAHA vad vi skrek. (Konstatera att vi sitter i bilen)! Den springer in under bilen och det kändes så obehagligt. Kan den komma in i bilen? Hahaha.. Fast vi satt där innen så lyfte man på benen. Herreguud...Låter inte så läskigt nu va? Men det var det!



Nu då, äter min frukost. Ska åka och jobba på Åhléns idag och imorgon. Egentligen skulle jag helst vilja sova för jag har inte sovit så jätte bra de två sista nätterna. Svårt o somna osv...Sen är det alltis skönast att sova då man måste gå upp.. Men det får bli på söndag!

Hejjjjj då :)

Deppigt värre

Igår hade jag en riktigt låg dag. Började redan tidigt på morgonen medans jag sov. Vaknad upp säkert en gång i timman och började direkt tänka massor. På allt möjligt. När jag gick upp kände jag att jag hade ångest men visste inte riktigt varför. Tog ett bad och sen låg jag i min badrock och kollade på film och tv hela dagen.. Riktigt nere var jag! (Kan vara alkoholen från dagen innan som spöka).

Shan kom förbi och försökte få mig på bra humör. Har alltid tyckt han och pappa är likadana när jag är nere. De försöker alltid få mig att skratta och får allt att låta så enkelt. De "jamsar" inte med mig. Kanske är för att de är män? Tjejer är mer mjuka och förstående på annat sätt och man ser alltid på en bra vän att hon oxo blir ledsen när man själv är det. Jag t ex har jätte lätt för att gråta om en kompis gör det.

Vet inte vart jag vill komma med detta! Men idag är jag gladare. Är nog bra att ha en pissig dag då och då för att sen uppskatta bra dagar.

Innan jag sen skulle till Shan på kvällen igår kollade jag på några avsnitt av Two and a half men. Är absolut min favoritserie! Räddare i nöden om man är ledsen, jag lovar...



Nu ska ja se på fler avsnitt av mina favoritmän!

Min dröm lägenhet

Rummen ska vara stora och luftiga i vitt. (Inte den vita man bländas av)

Gärna 2 toaletter så man kan ha sin egen att göra alldeles tjejig!

En STOR klädkammare!

Stort kök med stora skinande ytor

Balkong i solläge och gärna stor så man får plats med fina utemöbler!
(Är skit snyggt att ha uteplats men jag är lite feg för att bo på Bv)

Stora fönster

Skulle sitta fint att ha ett extra rum att göra om till "Träningsrum" med massa redskap

Behöver inte ha tvättmaskin hemma, men i samma byggnad! (Som jag har nu,så skönt!)

Bra med parkeringar

Bra läge! Nära till butiker, tunnelbanor och bussar

Alltså det är mycket som ska stämma in för att man ska få sin drömlya.
Se nu också att jag sa min DRÖM lägenhet! Får se hur mycket som uppfylls av mina önskningar när jag flyttar...Kanske inte ett piss!


Igår

3 bilder från igår, vassegud

  

Fråga

Fick en fråga av en tjej som jag tänkte jag kan svara på här :)

Hej, vilka bra råd :) men jag undrar en sak, jag använder smink varje dag och tvättar ansiktet morgon och kväll, men sen jag började med det har jag fått jätte mycket finnar, men innan när jag ibland till och med sov med smink hade jag inga alls, hur kan det vara så?

Det finns de som alltid sover med smink och ändå har jätte fin hud. Problemen kan komma senare med rynkor som följd t.ex. Om du inte rengjort ansiktet morgon och kväll tidigare kan det vara så att huden behöver tid för att "ställa om" och kanske producerar mer fett i början för att den är ovan med att bli av med det. Sen vet jag inte vilken rengöring du använder, kan vara en som torkar ut din hud. Torr hud får också mer problem med finnar och kvisslor. Var också noga med ansiktsvatten efter du rengjort vilket är en del av rengöringen. Ansiktsvattnet är porsammandragane, återfuktande, återställer hudens Ph-balans samt hjälper till med att få bort eventull smuts man missat. Hör med någon om en bra rengöring och fortsätt rengöra som du gör morgon och kväll. Det är duktig av dig!

Tänk även på att tvätta sminkredskap ofta! Finns massvis med bakterier i som gör huden irriterad. En bra grej är att tvätta sminkspenslar med shampo och balsam. Jag brukar även lägga de i inpacking över natten, då tappar de mindre stån och håller längre.


En bra dag

Ibland vaknar man upp och är sååå trött, men det gör inget för man är på bra humör! En sån dag är det för mig idag. Sov nog inte så mycket inatt, hade så svårt att somna. Sen drömde jag att jag var gravid och istället för att vänta på nån som skulle förslösa mig trodde Shan och jag att vi kunde fixa det själva. Gick inte så bra! Så jag tänkte att om jag övar lite yoga så blir jag lugnare och det går lättare. Ställde mig i en position och då såg jag hur det brann precis brevid vårt hus. Försökte släcka elden med ett glas jag trodde det var vatten i, men det var sprite. Lågan blev ännu större..herre guu....

Drömde oxo att jag var i en stor klass där vi alla gjorde specialarbeten. Läraren visa vem som låg bäst till just nu och jag var på andra plats med mitt arbete om Shakira(?). Nu undrade jag vem som låg före mig, då började han sjunga bak i klassen. När jag vände mig såg jag att det var P DIDDY!

Ska snart gå arbeta på salongen och när jag är klar med behandlingarna tänkte jag fixa lite med mig också. Naglarna och huden. Ska nog även färga brynen lite mörkare, har gjort mörka slingor i håret så jag e inte liiika ljus längre..Ikväll har jag en kund som jag längtar efter. Lilla Eeeemma :o) Ska få taffsa på dig, jippiiii

SEN bliree ju dags för en liten tjejkväll hos Selma. Det ser jag fram emot! Dags för kaffe, Hej me er!

J*vla lånekort

Har handlat mer frukt till min frukost smoothie. Får ju komma ihåg att göra det nu innan det tar slut! Imorse fick jag göra den utan kiwi för att det var slut och jag hade även glömt ta ut bär dagen innan så jag fick micra det lite snabbt, äckelpäckel.. Inte lika roligt då.

Var 2 vändor på bibblan för att jag skulle skriva ut ETT papper. Det skulle tagit EN minut! Typiskt min tur så finns det bara en dator ledig och just den knasar. Han som jobbar försöker hjälpa men det går inte och tiden går. Mamma sitter i bilen och väntar och eftersom jag känner hennes tålamod ger jag upp och går. Kommer tillbaka lite senare och då är fler datorer lediga men det går inte att logga in på nån! Står att jag redan förbrukat mina 15min som man har per dag. VA jag har inte ens varit inloggad. Mannen jag talar med innan är upptagen så en kvinna ska "hjälpa" mig. Hon kan ju ingenting! Tror inte ens hon hör på vad jag säger. Logga in på lånedatan och boka tid. Men jag ska ju bara ha ett papper och det är andra gången jag är här idag! Men du kan boka en tid här. Vi ser när nästa tid är, kl 6! 2 timmar senare! (Även denna gång sitter mamma i bilen och väntar). Jag ska inte fan behöva komma hit 3 gånger på en dag för att skriva ut ett papper, hejdå! Skiiiiit suuuuur var jag! Får gå dit nån annan dag i veckan när jag har tid..Jobbigt jobbigt...

Nu då. Har diskat och ätit. Snart drar jag fram min crosstrainer och kör lite! Får bli dagens träning.

Esme ringde nyss och tydligen är hon och Nora på mys och drinkhumör och ville komma över ikväll! NÄMEN TJEJER va har vi sagt om att dricka på vardagar!!! Skojskoj. Skulle jag inte träffa Shan ikväll och ha en mys och drink kväll imorn med Selma och Sofie så hade det varit suuuuperskoj. Får bli på lördag kanske :)



Esmes förlovningsfest. Puss kusin


Nattens drömmar

Rekomenderar: Dokumentär om Pollsmoor Prison i Sydafrika. Se den och hör hur ledaren beskriver hur han bestämmer, ger order om mord och har sex med vem han vill för att ingen vågar säga emot.



Hade så konstiga drömmar inatt. Bl a så var det fest på Kista torg. Massa bord och stolar överallt där folk satt och drack. Kommer inte ihåg vem jag satt med men det var nån tjej och en dvärgman. Vi har en kartong på bordet fylld med menthol cigarettpaket. Då kom en man och fråga om han fick en cigg och jag och tjejen svarar att vi inte har någon (HAHA snåla). Dvärgen blir jätte arg på oss och börjar svära och säger att vi är snåla sen springer han ifrån oss. Vi blir så arga att vi tänker att vi springer och omringar honom och ger honom stryk, men hittar honom inte...

Nästa dröm. Jag är på en fest med massa andra och i närheten ligger en skog. Plötsligt har någon hittat min kompis pojkvän dödad i skogen och nu fösöker alla komma på vem mördaren är bland oss. Då ser jag MIN pojkvän komma in i rummet och jag kommer på att han varit borta en stund och dessutom bytt tröja. (Jag fattar att det måste vara han som dödat honom). Han beteer sig underligt och jag börjar må illa över tanken men måste hålla det hemligt för hans skull. Då kommer en kille in i rummet med mitt nattlinne och visar alla: Kolla en blodfläck! De försökte alltså sätta dit mig! Drömmen var långt, kommer inte ihåg mer. Jag vaknar och blir överlycklig över att min kompis kille lever och att min inte är en mördare....

Nu är vi på nån tävlig. Jag springer och ska ge datorer koder men när jag försöker skriva in de går det sååå långsamt. Som slowmotion. Blir nervös för jag vet att de andra kommer ikapp bakom mig. På nåt sätt vinner jag iaf och hamnar i ett rum som sluttar neråt med ett långt bord. Nu gäller det att välja en stol som inte rullar ner när man sätter sig, jag väljer den på toppen. Då kommer en tjej in från min klass på gymnasiet (vet inte varför hon var med) och säger att det finns bröd där ute för de som är hungriga. Jag tänker, nee vill inte äta vitt bröd.... Hahahah

Drömmer alltid massa skumt. Brukar berätta direkt för någon när jag vaknar så jag inte glömmer och oftast blir det Shahin. Han minns aldrig nån dröm så han tycker nog jag är lite konstig. Sen så pratar jag mycket i sömnen också eller skrattar eller gråter. Är så kul att höra vad han berättar att jag sagt. Han brukar prata med mig mitt i natten och jag svarar i hela meningar..En gg sa jag, du får faktiskt ställa dig i kö som alla andra! Haha va?!

Ser nu att jag skrivit en hel bok, nu ska jag ta itu med dagens sysslor! Byeeee Babes ;P


Chicken a la Melli



Ja! Så här smarrigt blev det igår. Tycker jag blivit ganska duktig på att laga mat! Den vita "klicken" är tzatziki som jag också gjorde och den var så god så från och med nu ska jag göra det många gånger. Inte ens onyttigt, tvärtom. Yougurt, gurka, vitlök, lite olja och krydda. Råkade göra föööör mkt bulgur så det får jag äta idag med.

Min kund hade med sig sina 2 små döttrar. Vilka änglar. När de skulle gå kom de fram till mig och gav mig en kram, utan att jag eller mamman hade sagt nåt! Bara runt 3 år gamla är de. Det är sånt som får mig att smälta. Jajjemen.

Nu är det söndag och jag tänker vila mysa och dega heeela dagen. Har tränat och jobbat så nu är det slapperi som gäller! Ska äta nåt gott nu och sen blir det nån bra film..Hej hej

TV4 Fakta

Så bra kanal med så bra verklighetsbaserade program! Igår innan jag la mig visade de hur en ung tjej blivit våldtagen av fem killar! Och inte bara en gång. Sen tänkte de att, ähh hon kanske känner igen oss, vi skär halsen av henne och dödade henne. ASSÅ jag fattar inte att så äckliga människor finns, det går inte in i mitt huvud! Helt utan samvete och allihopa likadana? Blir så äcklad. Det värsta är att det händer så mkt sånt...

Nu har jag varit ute och gått lite och jag känner mig lite yr. Vet inte varför..
Hoppas det går över snart för jag ska till salongen snart och ta en kund.


Robinson 2009

Mamma sov borta i natt så Shan och jag fick sova här för att vara sällskap till min lilla Tussan. Stackars liten mådde nog illa för hon var orolig hela natten, vilket resulterade i att vi inte heller fick sova! Hon vandrade över oss fram och tillbaka och jamade. Gick upp varannan timma och gav mat, kollade till kattsanden eller släppte ut henne på balkongen. Var det inte det så ville hon kela. Hon brukar bli så de första dagarna mamma åker bort så jag misstänker att det var för att hon inte var hemma som hon blev lite kinkig. Alltså, jag sov inte så bra! Är som att ha en liten bäbis hemma. Tyckte synd om älskling som skulle upp tidigt idag och gå på tränarkurs från 8-19...

Så jag sov ganska länge in på dagen, tog min smoothie, promenerade nästan 50 min med stavar och snart ska jag börja göra middagen. Tänkte att jag lagar idag. Har tagit ut kyckling och tänkte steka den i småbitar med maaasssa vitlök. Jag ska inte ut nånstans idag så jag får lukta vitlök ur munnen!!!



Nu ser jag fram emot Robinson och Jag vet vad du gjorde förra lördagen. Blir en lugn kväll!

Hej på er

Hudterapeuten: Allmänna råd

Först vill jag bara säga GOTT NYTT ÅR till alla som firar idag :)


Tänkte nämna lite som är bra att veta om hudvård.

1. Ansiktet ska rengöras morgon och kväll! Finns alltid de som säger då att, nee men jag sminkar mig inte, så jag behöver bara rengöra en gång per dag. Eller, varför ska jag behöva rengöra på morgonen, har ju ingen make om natten? På natten är det dags för huden att återuppbygga sig, att "reparera". Den gör sig av med smuts, talg(fett), svett och hud. Sånt vi inte ser med blotta ögat men som måste tvättas bort! Annars ligger det och täpper till så vi inte får någon nytta av vår dagliga ansiktsvård. På dagen utsätts vi avgaser, ciggarettrök, damm mm.

ALLTSÅ, rengöring är A och O för att vi ska få en fin hud. Ingen kräm, hur dyr och bra den än är, kan tränga in i huden och göra nytta om vi inte rengjort ansiktet först! 

2. Hör alltid med en hudterapeut om vilken rengöring och kräm som är bra för just dig. Man kan höra en väninna prata om en kräm som är hur bra som helst för henne och gjort att hon fått mindre finnar med mera, men den behöver inte alls vara bra för dig. Kan t o m vara så att just den krämen är för aktiv för dig och torkar ut din hud istället. Så låt en terapeut göra en hudanalys på dig så att du får rätt råd.

3. Peeling är viktigt. En till två gg i veckan beroende på om du har tunn eller tjock hud. Peelingen gör så att vi blir av med döda hudceller, produkter kan lättare tränga in, ökar cirkulationen, får en finare hudton, får en jämnare hud och mer lyster. Inflammerad hud ska inte peelas! Är du känslig så använd en mild peeling och vill du ha den ännu mildare kan du blanda ut den med rengöringsmjölk. Många gör även misstaget att de tar för mkt peeling vilket gör att man får en peeling som om man skulle peela tre gånger på raken. Det är inte bra utan kan irritera och resultera i att huden producerar mer hud. Storleken på peelingen ska vara ungefär som storleken på en 10 krona.

4. Ansiktsmask. Alltid efter peeling. Huden är då som mest mottaglig. Masken har mycket mer aktiva ingredienser än en dagkräm och ska därför inte heller användas för ofta utan 1-2gg/vecka. Hör åter igen med en terapeut om vilken mask som passar dig och hur man ska använda den. En del masker får man inte lämna kvar på huden medans man kan sova med en del så det viktigt att veta hur den ska användas!

5. Hudens hudtyp förändras aldrig, men det gör däremot hudens tillstånd. Beroende på årstider, hur man mår, kost mm och därför är det bra att gå regelbundet på ansiktsbehandlingar för att hela tiden veta hur man ska behandla sin hud. Man kan t.ex bli känslig och då måste man lugna huden.



6. Glöm inte ögonkräm! Har du din dagliga hudkräm runt ögonen får du motsatt effekt. Huden blir svullen, påsig och med tiden får mer rynkor. En vanlig kräm är för tung och tjock. Kring ögonen är huden tunn och känslig och endast en ögonkräm med dess små molekyler kan tränga in. Ögonkrämen ska heller inte placeras precis intill ögat utan på kindbenet och precis under brynet. Krämen "kryper" sen in mot ögat och återfuktar. Ta inte för mycket kräm och placera det lätt med ringfingrarna (har lättast beröring).

Läs om behandlingarna på min salong: www.ilovespaandbeauty.se

Det får bli allt för nu! Finns så mycket att säga om huden och jag kan säkert skriva hur mycket som helst men då slutar väl vissa att läsa haha, så jag får komma med mer nån annan gång!

Tjingeling


Vackra bäbis

Nu har jag varit duktig! Har tvättat 6 maskiner, städat hemma och sen promenerat! Så fort det blir lite finare väder så tror jag att jag inte ska frysa, så jag satte på mig en kortare jacka när jag gick ut och gick. Låren blev iskalla! Brukar ha byxor under men det sket jag också i nu. Ingen mössa blev det heller så öronen blev is och nu hettar de...

En kund jag hade idag hade med sig sin dotter. En 3 månader gammal bäääbis! Hon var så söt att jag dog! Hon hade de vackraste ögonen. Den lilla undrade nog vad jag gjorde med hennes mamma när jag vaxade hennes ben för hon tittade nyfiket med stora ögon på vad jag gjorde. Lilla sötnos, hon var en blandning av halv svensk, halv grek och iranie. Hann med att tänka lite då, att den blandningen är ju som mig och Shahin, förutom att jag är halv svensk, halv kurd och han iranie. Men nästan! Tänk om vi får en sån vacker! :D åhh...Nej jag vet, huvudsaken att bebis är frisk, självklart, men klart man vill ha en söt bäbis..

Nu har jag ätit middag! Mätt och belåten. Nu ska jag bara ha en mys kväll med min pöjk och se på en bra film hoppas jag. Ha det!

Min rosa frukost



Där har ni min frukost! Den gör nog magen gott!

Har inget speciellt att berätta just nu, ska gå till salongen snart, sen ska jag tvätta när jag kommer hem och efter det blir det nog en promenad med Camilla. Hon hörde nyss av sig och sa att hon hade drömt att jag hade gift mig och att det skulle vara ett mysigt bohemiskt bröllop! Vad roligt.. men vad betyder det egentligen om man drömmer att någon gifter sig? Är det bra eller dåligt? Vet att jag har hört andra drömma att jag gift mig också förut. Hmmm....?

Såg på Vårt bröllop i era händer igår där paret låter familj och vänner planera hela deras bröllop. Modigt säger jag bara! Jag hade aldrig klarat av det. Inte för att jag inte litar på familjen och vännerna utan för att jag själv skulle vilja säga till om allt! Tänk om en grej blev fel lixom.. Sen ska de även välja ut ens klänning?! Tänk om man inte gillar den..

Kram

Bilbesiktning

Det var riktigt trevligt igår hos Selma och Yilmaz! Åt en jätte god middag och satt och prata skit i några timmar. Lilla Tila (deras hund) gosade också med oss. Lägenheten de flyttat till är jätte fin!  Älskade de stora tavlorna de köpt! Speciellt en på en naken kvinna i sovrummet, så snyggt! Skulle kunna inreda min lägenhet med nakna kroppar överallt, haha eller inte riktigt överallt, då lär ju folk undra, men snyggt är det. När man ser andras lägenheter blir man så sugen själv på att flytta, har så många ideér på hur jag vill att det ska se ut och det kommer vara så kul att inreda och fixa. Har redan handlat en del som ligger i skåp och påsar och som väntar på att flytta och älskling verkar tycka som mig när det kommer till inredning så det ska nog funka fint!

 

Idag var det dags för bilbesiktning. Jag och Shan åkte och en trevlig kille kollade bilen. Var lite nervös över en lampa i bilen som har lyser ibland när man kör och som jag misstänkte så fick vi underkänt! NOOO! Lite jobbigt då vi faktiskt kollat upp lampan hos en mekaniker som sa att det bara var ett glapp vi inte behövde bry oss om. Killen på verkstan sa att den som sagt det inte kan ha vetat vad han pratar om och att lampan säkert betyder att bilen släpper ut extra av nåt som är dåligt för naturen! Det måste vi kolla upp för jag vill inte påverka naturen dåligt! Så nu måste det fixas.. Alltid nåt!

Det är så konstigt, ibland vaknar man och har en mening i huvudet. Det första jag tänkte på när jag vakna var, Would you be my bambina? Hahahha, tvn var på igår och i bakrunden hörde jag han i Amor serien eller vad den heter, säga så. Så den meningen upprepade jag i huvudet flera gånger imorse, fast jag inte ville...

Min kära tvätt ligger på min säng och ler mot mig. Viker jag inte snart blir det inte av och jag har faktiskt bokat tid till imorgon också, så jag ska nog gå få bort det nu...Heeråå

Ändrade planer

Kom hem från salongen för en stund sen och hungrig var jag. Fick bli 2 fullkornsmackor med keso..yumyum. Vill inte äta nåt stort nu när jag och älskling blivit bjudna på middag ikväll :D Så det blir inte han och jag med vin ikväll, utan det blir han och jag, Selma och Yilmaz med vin!

Selma och Yilmaz har flyttat och det blir första gången vi går hem till de! Är såklart nyfiken på hur det ser hur, även om Selma förklarat hur det ser ut (tror hon ritade upp åt mig?) så blir bilden oftast helt fel! Kommer säkert vara super mysigt, vet ju hur de bott innan och det var fino fino ;)

Så nu har jag suttit och latat mig en stund med en kopp kaffe. Ska nog hoppa in i duschen och fixa mig snart så jag är klar när vi ska åka. Det vore ju smart...

Har lust att skriva, trevlig helg, men det ju bara tisdag! Är nog för att jag ska få skåla idag som det känns så?!



Här en bild som inte har nåt med mitt inlägg att göra! Ville bara lägga in den då den är på mig och min bebis som jag saknar jätte mycket! Se så vacker hon är! =) Kom inte nära säger vovvarna, vi skyddar brudarna...


Dricka vin och spela kort

Och jag tvättar igen! Känns som om jag gör det ganska ofta. Minns en gång när jag fick ett ryck och tvättade 18 maskiner på samma dag! Kommer ihåg att jag bodde i tvättstugan den dagen. Jag får iförsig mkt tvätt när jag slänger kläder i korgen direkt när jag använt de. Det ska va rent och härligt!

Ska gå till salongen lite senare och jobba och även hinna med att vaxa mig också! Bort med allt! Finns inget skönare än att bli av med pälsen! Senare ikväll ska jag vara hos killen och ta det lungt. Ska dricka lite vin och spela kort. Det blir sköj! :D Får se om jag får för mig att göra några goda drinkar också, nu när jag har en bra drinkbok som jag ännu ej använt....


Bort med brödet

Förut nämde jag att jag åt smoothies till frukost förra sommaren. Nu läste jag på en tjejs blogg att hon gör det och så blev jag påmind om hur gott det är! Så då bestämde jag mig för att börja med det igen och jag längtar riktigt till frukosten imorgon! Har testat att blanda i lite allt möjligt men favoriten är med banan, kiwi, passionsfrukt, hallon, blåbär och jordgubbar. Tänk er vilken vitamin start på dagen..

 

Var så hungriga efter vi handlat och ville ha något snabbt, så jag skar upp lite frukt med keso, mmm

Ett annat sätt att leva

Nu har jag suttit och fyllt i lite papper. Planen var att gå ut och gå direkt när jag vaknade men jag mådde så illa att jag var tvungen att äta frukost först. Så snart ska jag väl ge mig ut, men inte riktigt än... Fick svar från cellprovstagningen. Jag hade helt glömt bort att jag väntade på svar och självklart blev man lite nervös när jag skulle öppna. Men allt var helt normalt stod det! Skönt, då var det ur vägen i några år frammåt...

Jag såg på Ett annat sätt att leva, igår innan jag gick och la mig. Då reser en kvinna från London till en liten by i nåt land och ska få leva som befolkningen där, alltså helt annorlunda. Igår resten en kvinna till nånstans i Asien och fick bo i en stam. De som levde där trodde mkt på andar och ansåg det var fint med tatueringar över kroppen samt vässade tänder! Sen rökte de hela tiden. Hade de inte en i munnen satt det en bakom örat. De lever så enkelt och saknar massor som vi har men ändå är de mycket lyckligare. I alla program jag sett så ler de eller skrattar hela tiden! Medans vi som har allt skapar oss problem för att vi inte har några, ex: Mina fransar är så korta, eller, mina vader är för feta.. Nä fy, jag önskar jag var mer som stamfolket...


Söndag berättelse

Min lilla älskling Tussan terroriserar hela natten. Som hon oftas gör. Jamar och jamar tills man går upp och då går hon och lägger sig...?

Jag drömmer massor. Det börjar med att jag går in i min toalett och alla ansiktsprodukter jag har flyger mot mig. Jag vaknar av att jag hör mig själv skrika och mamma kommer in och frågar vad det är. (Mardröm!) Jag somnar om och nu är jag en vampyr. Jag umgås med mina vampyr kompisar och vi träffas i skogen om nätterna och trollar. Bl a så lyckas vi få hallon att ramla över vårt huvud om vi anstränger oss. Poliserna börjar att jaga oss och vi har svårt att gömma oss då våra tänder och ögon lyser! Mitt i allt har jag flyttat till USA och vet inte om jag vill stanna där eller komma hem igen..

Jag vaknar vid 10 och känner mig pigg men tänkte, jag blundar en stund till. Råkar somna om och vaknar 4!

Sen betalar jag den första delen till vår lilla resa till Leksand...jippiii

Har skrivit försäljningslistorna från Åhlens och jag räknade och såg att jag hade sålt exakt samma antal produkter båda dagarna! Lite häftigt

Sen har jag suttit och kollat på Shakira dansa på Youtube, min drömtjej

Nu väntar bara Tv:n med Wipe Out och Sanningens ögonblick...

       


Även män sminkar sig!

Ikväll är det dags! Nu får vi se vilken låt som kommer gå vidare till Tyskland! Finns ju en jag hoppas på.. får se :)

Se hela bilden


Dagen har gått bra och jag sålde smink som igår. Man träffar verkligen olika sorters människor när man står sådär! En del jätte gulliga och en del tokiga! Sålde även ett läppstift till en kvinna som sa att hon medverkar i filmen I skuggan av värmen, så nu måste jag ju nästan se den när den kommer så jag kan säga att jag valt ett läppstift åt henne! Sen sålde jag lite smink till en man. Jag frågade om han behövde hjälp och då sa han att han ville ha lite diskret smink så att han ser fräsch ut. Det fick bli en foundation, en kajalpenna i smoke, en brun mascara och en dagkräm. Trevligt, här sitter jag och avslöjar vad han köpt bara för att han är kille lixom! Men samtidigt har jag aldrig kännt nån kille som sminkar sig eller ens i närheten så det blev lite skoj för mig :p Har sålt nagellack till en annan kille en gång men det misstänker jag att han skulle ge bort.. fast vad vet jag egentligen! Det är nya tider serrni ;)

Jahaapp, dags att börja göra i ordning fruktsalladen kanske! Tar sån tid när jag håller på. Ska ju vara så fina bitar o.sv så jag börjar ju. Trevlig helg!


4 my people

Sitter här och äter frukost och har nynnat på en låt i min ensamhet. Det konstiga är att jag inte hört den låten på läääänge, tror jag lyssnade på den för några år sen? Har iallafall inte hört den de senaste dagarna. Kanske var så att jag drömde om den. Det är 4 my people med Missy Elliot så jag var ju tvungen att sätta på den på youtube. Hm... Hon kanske försöker säga mig nåt? HAHA



Ja snart blir det dags för mig att åka till skanstull igen, men idag jobbar jag bara till 5. Så dagen kommer gå fort. Längtar till ikväll då jag ska mysa med mamma. Ska se på melodifestival och skriva upp betyg på låtarna (haha har varit traditon sen jag var liten) och äta gott, tänkte göra fruktsallad med glass kanske..


Dubbelmord på söder

Kom hem för en liten stund sen från jobbet. Det gick jätte bra och det var roligt att få koncentrera sig på att sälja smink. Har aldrig provat Niveas smink förut men efter att ha fått prova massa måste jag säga att de är jätte bra! Har t.ex en Stay on eye pencil som sitter vare sig du vill eller inte! När jag vet att jag ska bära smink en hel dag har det blivit pennan jag använder. Den går ju inte ens bort om man gnuggar på den! HÄRLIGT säger jag bara! Nu är jag iallafall hemma och det känns jätte skönt.

Medans jag stog och jobbade reagerade jag på att det körde förbi så många polisbilar eller ambulanser (kan inte skilja på ljudet) och när jag kom hem sa mamma att de funnit 2 döda personer i en lägenhet där nära. De misstänkts ha blivit mördade och grannarna larmade när de hörde buller. Ushhh, att det aldrig slutar "mördas".



Nu ska jag bara äta mat, ta bort sminket och ta en lååång dusch. Sen blir det träff med min kära som har lovat att massera mina ben och rygg, han e så snäll lilla bejb..

Alltid tid över

Nu sitter jag här, nästan helt färdig 25min innan jag måste gå. Shahin och mamma tycker alltid jag går upp för tidigt när jag ska jobba och hellre ska sova en haltimma till. Men hur mycket jag än älskar att sova så hatar jag att stressa. Jag vill inte vara precis, jag vill ha en stund över att bara sitta och ta en extra kopp kaffe typ! Ska ju snart åka och jobba. Undrar hur den här dagen blir? Det är ju spännande men samtidigt lite små läskigt att gå jobba på olika platser såhär. Blir alltid som första arbetsdagen! Jag vet ju aldrig vilka människor jag kommer träffa eller sånt så det blir mitt lilla äventyr, haha. Nääh, alla är alltid jätte snälla överallt (OFTAST).

Har faktiskt bara haft EN bitchig kund under min tid som hudterapeut och det var i skolan. Visst finns det jobbiga kunder men det här var verkligen en bitch (skulle aldrig säga så om det inte var så)! Hon kom på frans & brynfärgning för hon var missnöjd med sin förra, så då fick jag henne. Hon klagade och klagade över hur dålig min klasskamrat var. Men herre gud vi är elever, tänkte jag och om du är så missnöjd så gå till en salong där de är färdig utbildade istället för att komma hit! När vi var klara så titta hon i spegeln och sa, det här var bra och reste sig och gick. Inget hejdå eller tack eller nåt..Stackarn tänkte jag, måste ha ett jätte tråkigt liv..

BOMB mannen utanför min dörr!

Jag, mamma och Helene låg och sov när det plötsligt ringer på dörren. "Plingaren" har inget tålamod och ringer på igen och igen och öppnar brevlådan! (Alltså är det någon jag känner tänker jag). Hör att mamma går till dörren för att kolla vem det är och sen hör jag hur hon smyger tillbaka (HAHA) och viskar till Helene: Det är en konstig man! Sen låter det som att mannen drar i dörrhandtaget eller nåt. Då går mamma och kollar igen. Kom Melissa, det står en väska utanför dörren! *Hjäälp* Nu är det en bomb tänkte jag! Eller en väska med kroppsdelar i från någon nära =( (ja, jag har störd fantasi, men sånt händer ju faktiskt). Väskan var så stor och han hade lixom satt fast den på handtaget så jag fick knappt upp dörren. Hur som helst så öppnade jag väskan försiktig i ena hörnet och det första jag ser är en groda! En nalle alltså. Jag tar ut den och tänker, hmm vad jag känner igen den här grodan. Sen får jag syn på nästa grej, en gul anka! Jag känner igen den också! Då kommer jag på, det är ju ankan jag köpt till Camilla och alltså måste det vara hennes väska! Den väska hon haft hos en vän i Västerås hur länge som helst. Den personen måste ha trott att hon fortfarande bor här och droppat av den här. SKÖNT tänkte jag, ingen bomb!



Var i fruängen tidigare och lämnade hem Helene. Åkte runt lite med mamma och handlade och nu har jag ätit lunch. Jag var så hungrig och ville ha nåt snabbt så det fick bli havregrynsgröt. Neee inte det godaste, men fiberrikt och bra! Nu sitter jag med en kopp kaffe och ska snart träna lite tänkte jag. Hej och hå nu får ni gå!


Älskar frukost

Det är det mysigaste målet på hela dagen tycker jag. Har jag inte brottom så sitter jag gärna lääänge. Som jag har gjort idag! Har lite mer tid på mig innan jag måste fixa mig och gå till salongen. Fick också veta idag att jag ska få jobba fredag och lördag på Åhléns i Skanstull. Skoj skoj, vill verkligen jobba mkt nu. Så man har råd med mycket kul i sommar.

Alla som älskar smörgåstårta vet hur sugen man blir när man ser en sån här bild!
Synd att det inte är så nyttigt för annars hade jag velat äta det hur ofta som helst!



Den som mamma gjorde. Döktiiigt mamma

Jag stog för middagen!

Ikväll lagade jag lax i ugn, linser, quinoa och spenat. Hade suttit mycket finare med en hamburgare måste jag säga! Men ska man vara duktig så ska man. Har klagat lite mer idag än igår (brukar bli psykossugen på nåt gott på kvällarna) fast ändå inte så mycket tycker jag. Blev inte riktigt mätt heller så nu ser jag fram emot frukosten. Jobbigt det kan va! Laxen måste jag dock säga var god ;)

(Pratar med Shahin i telefon just nu som inte är så glad. Hans kära Real Madrid förlorade nyss mot Liverpool med 4 mål, tur att jag inte är med honom nu hihi)

Får inte upp bilderna från min kamera! Var ju duktig och fotograferade min mat :(
Kanske slänger in bilden imorn...Nu får det väl bli läggdags för mig, har ju ändå inget annat att göra..


Friskare andedräkt

Lästa nyss i Hälsa om några enkla huskurer mot dålig andedräkt:

1. Citron- Det sura får saliven att rinna till, vilket är bra mot dålig lukt.
2. Ingefära- Ha i teet eller ät till mat
3. Kryddnejlika-  Går bra att tugga på för att känna sig fräsch!
4. Klorofyll- Gröna grönsaker eller klorofylltabletter
5. Vatten- Den som är torr i munnen får lättare dålig andedräkt



"Kroppar gillar andra kroppar och de tar hand om varandra om vi tillåter dem det"
Dr Dain C. Heer

Snö, tvätt, salongen

Vaknade upp ganska tidigt då jag hade bokat tvättid imorse. Har redan ombokat den flera gånger för något dykt upp så det var bara att gå upp och få det gjort. När jag öppnade dörren från Shan så såg jag snööööö! Vitt överallt! Det är fint men snälla vill inte ha det just nu. Nu vill jag ha vår... Nu har jag tvättat och passade även på att träna lite. Det blev rockring och lite övningar. Pilatesövningar för magen måste vara det bästa. Det är så effektivt och roligare än att bara göra vanliga situps. Snart ska jag gå till salongen och arbeta!

Slänger även in ett tips på vad man kan äta till frukost som är lite nyttigare!

Jag och Selma var jätte duktiga när vi promenerade varje morgon innan jobbet förra våren och sommaren. Då åt vi frukost på salongen. Hade alltid massa frukt och bär där som vi gjorde smoothies av. Hade i allt möjligt, banan, kiwi, hallon, blåbär, passionsfrukt mm. Tänk vilken start på dagen med alla vitaminer! Och till mellis brukade det bli mango och andra goda frukter. Åh vi åt så mycket frukt på den tiden....



Bajbaj

Nu ska det bli nyttiga tag!

Så gott det går! Ska vara så duktig jag bara kan och motionera och äta bra. Började dagen bra (även om vi inte gick upp lika tidigt som vi hade bestämt) med en lång promenad. Gick runt i skogen och pratade om häxor och nergrävda lik från när maffian härjade här. Hade tydligen hittats massa kroppar nergrävda! Ush där går vi ju.. Jag kommer ihåg när det stod i tidningen förut att det var en stor mörkhyad man som brukade så och trycka i buskarna och när någon gick förbi hoppade han fram och spökade upp stackaren! Det var också där vi brukar promenera och det stod att man skulle vara försiktig. En kväll gick jag och Camilla där och jag höll på berätta om vad jag läst och vi skojade om att vi snart skulle se en stor läskig man gömma sig i busken. Kanske 1 minut efter att jag berättat det här så ser vi honom!!!!! Han stog i busken, stor som ett berg och stirrade på oss! Fy fan vad vi skrek! Vi kutade in till rinkeby och gömde oss och när vi kollade bak var han borta...ushh....

Se hela bilden

Iaf! Efter promenaden gick vi hem och duschade och gjorde oss fräscha och lite senare drog vi till rissne igen för lite sushiiii (tredje dagen i rad). När vi var klara drog vi hem till henne och jag skrev ut lite papper jag måste posta och sen kollade vi på massa bilder. Det var så kul att se bilder från förr och från vår resa som jag inte har kvar! Nostalgisk!
Fick ett jätte fint kort på Esme och Michel från deras förlovning som jag ska rama in!

Måste också berätta att jag ska vara Bruuuudtääärna :D :D :D *lyckokänslor*
Så vi satt även och kollade igenom massa brud artiklar och sånt skoj.

OCH SEN måste jag berätta en rolig grej som vi gjorde idag! Vi bokade vår tripp till LEKSAAAND! :D En vecka i juni ska vi åka med våra boys till en stugby! Vet ju hur mysigt det är där då jag varit där en gång. Men tror det kommer vara ännu bättre nu när det kommer vara sommar! Vattnet precis brevid och pool ska de ha!

 


(Exakt så bodde jag med Shan, Selma och Yilmaz)

Snart kommer pojka hit och vi ska ta det lugn ikväll och bara vaaa;)

Vänt på dygnet!

Vaknade nämligen 5 idag av att Esme sa, gissa vad klockan är? (Hon sov över här) Jag vet inte sa jag? Klockan är 5!!! Fy hur kan man sova så länge? :D Vi la oss sent, men vi sov ju över 12 timmar.

Igår hade vi en liten tjejkväll här hos mig. Det var jag Esme, Poone och Sofie. Vi hade jätte kul. Satt flera timmar och drack gott och snackade massa skit. Sen tog vi lite roliga bilder såklart och jag ska sätta upp några här :D Det blev ju lite dans också! Jag och Esme dansade t o m innan vår "lilla" fest började och filmades oss. Den fulaste dansen jag nånsin sett! Skrattade så jag grät!

         

Nu ska vi gå mysa Esme och jag. Hon ska sussa hos mig inatt också och vi ska försöka gå upp tidigt och promenera! Sen blir det sushi igen :D 3 dagar i rad wihooo!

Kram från oss och godnatt :o)

Slut för idag tack för idag

Jahaa,då var ännu en dag förbi!! Jobbade från 11-19 på Ica som sagt. Gick faktiskt bra idag! Tycker jag sålde bra med produkter. Utbildningen var nog nyttig.

Kom hem, duschade, bytte om och åt några tuggor från smörgåstårtan som var kvar. Den innehåller tonfisk (som gjorde att jag blev en av få i Sverige som fått en histamin förgiftning) och snabbt efter kände jag att det hettade i högra örat. När jag kollade i spegeln var det illrött! Kinderna började också bli lite varma. Åh neej inte igen tänkte jag! Men jag väntade för att se om det skulle gå bort. Kunde ju faktiskt handla om nåt helt annat men har för mig läkaren sa att man kan vara extra känslig om man drabbats av det en gång förut. Har ju även antihistamin tabletter i väskan.
Förra gången det hände mig var det jobbigt. Åt en pizza med Selma och kände hur jag började bli varm i ansiktet. Det kom och gick. Plötsligt sa Selma att jag faktiskt var röd i ansiktet men hon sa att det säkert var för att jag är känslig och "framkallat" det själv. Det blev lite bättre men sen blev jag ännu rödare! Då kom Shahin till salongen också och han trodde också att jag överdrev (jag är bra på det). Jag ringde min mamma och hon trodde samma sak. Jag lugnade mig lite och gick till toaletten och när jag såg mig i spegeln fick jag en chock. Jag var sååååå röööööd man bara kan bli. Ansiktet, halsen och öronen. Nu grät jag hysterisk och började få svårt att andas. Vi åkte till akuten och de tog in mig direkt. Fick kanske 18 tabletter och fick inte gå därifrån innan jag var bra. Tur att vi åkte dit för jag blev ju tillslut röd på armarna och magen och överallt. Hm! Ja nu kom jag in på det också....

Ikväll åkte vi till Shima och Ali och åt gott. Flickorna åt sushi som Shahin kallar snacks...?! Sen satt vi och kollade på magdans på youtube och nu har jag och Shima bestämt oss för att börja dansa! HAHA. Mest för att irritera våra killar som bara spelar spelar spelar fotbollsspel när vi träffas! Åh! Shima gjorde iaf en sån rolig dansgång att jag skratta ihjäl mig!

FÖR långt inlägg nu igen, vad har hänt! God natt ! ! !

Jobba på Ica

Godmorgon :D Snart ska jag åka till Upplands Väsby och jobba på Ica kvantum där jag ska stå och sälja Nivea. Får se hur det går! Pratade med en tjej som jobbat där några dagar innan och hon sa att det var jätte kul och att de som jobbar där är så gulliga. Det är ju alltid ett plus!

Efter jag slutat kommer Shan och hämtar mig och sen åker vi hem till Shima :o)

KraamiiS

Mitt äventyr i Göteborg

Som sagt blev det en tidigt morgon. 4 gick jag upp (fy), Shan hämtade mig 5 och tåget till Göteborg gick 6. Vi var väl runt 8 tjejer i samma vagn som skulle till samma ställe så det var ju bra att vi kunde gå tillsammans. När vi kom till kontoret fick vi smörgåsar och fika och redan där var det massa gbg tjejer som också skulle vara med på utbildningen. Vi satt alltså vääldigt många tjejer i samma rum och trängdes. Lunchen de bjöd på var god men efter ett tag började rumpan säga emot av att sitta så mycket och man började känna hur tröttheten tog över. Trodde ett tag att jag skulle somna sittandes! Man såg vilka som kom från sthlm för vi var ett trött gäng..

Slutet av dagen fick vi massa produkter. Solskyddskrämer, hudlotion och annat. Jag snappade åt mig 3st brun utan sol som låg i en varsågod-låda. Sen fick vi gå till ett sminkställ. Ta några olika så ni får testa på, sa de. Ni vet som det ser ut när de säger till tjejerna i top model att de har 5 minuter på sig att sminka sig och alla trängs och puttas framför sminket? Så var det! Jag nappade åt mig 2st foundation, ett solpuder, 1 mascara, 1 ögonpenna, en ögonskugga och 2 läppglans.

Sen gick vi alla till tåget som gick 17.40. Vi var ett trött och hungrigt gäng som alla mådde illa och hade huvudvärk och när tåget började rulla insåg vi att vi åkte baklänges!!! HAHA! Efter en stund mådde jag riktigt illa!
Vid en station dyker det upp en skum man men en silverväska. Han pratar tyska blandat med engelska. Han som jobbar på tåget satte ner honom bakom mig. "Den konstiga" hade sånna stora örsonskydd som byggarbetare har när de spränger byggnader o sånt! Jag tjuvkika mellan sätena på vad han gjorde och han bara putsade sin silverväska! Sen gick han runt i tåget hela tiden och hade tydligen försök sätta sig i första klass. Han som jobbade tyckte han var jobbig och försökte sätta ner honom. "Den konstiga" drack alkohol ur en kaffetermos och skrek och hade sig och plötsligt skar han kontrollanten så han blödde från handen.

Vid nästa station dök 2 poliser upp och sa att han var besvärlig och måste lämna tåget med de. Då skrek han på sin konstiga dialekt att den var den andra som var Naughty man!! Bad man! Dont touch my bag!!
Ja herre gud.....Vi alla tyckte att det hade varit kul att stanna kvar över natten, då hade vi kunnat göra nåt kul. För det är lite jobbigt att åka så mycket tåg på en och samma dag. Men det var skönt att få komma hem och äta. Gick och la mig vid 12 och slockade direkt....

Idag är det iallafall min kära mors födelsedag!! Hon håller på göra smörgåstårta som är bland det bästa jag vet! Vad gott det ska bli, ser fraaaam emoooot :o)

Tack för att ni orkar läsa detta långa inlägg om mitt äventyr!


Griselda Blanco



Titta på den här skrämmande kvinnan! Hon är en mördare som tros ligga bakom ca 200 mord. Hon startade kokainkrig och tyckte att vilken anledning som helst räckte till att döda någon. Hon njöt av att få folk dödade, män som kvinnor och t o m barn! Kunde också vara någon hon känt i flera år men gjorde den inte som hon ville eller gillade så fick hon honom dödad också. Hon hade flera torpeder som stod vid hennes sida och ägde hur mycket pengar som helst. Det här är vad folk som jobbat med henne bl a berättar om i Cocaine Cowboys som jag berättade om i ett tidigare inlägg. Hon kallades Gudmodern och bestämde äver hela verksamheten. När hon öppnade sin mun för att tala teg alla omkring henne. Efter sin tid i fängelset så fick hon åka tillbaka till Colombia och det är 5 år sedan. Tänk att den här läskiga "kvinnan" kanske fortf lever nånstans!! Se på dokumentären!!


Duktig tjej!

Äntligen har jag varit ute på en promenad! Var för många dagar sen!
Först hade jag ju varit sjuk från och till och sen när man inte varit på ett tag börjar man hitta på bortförklaringar till varför man inte ska gå.. det är kallt, för mycket snö mm. Gjorde även lite övningar när jag kom hem.
Bestämde igår att jag måste gå upp 7 idag för att jag ska kunna somna tidigt ikväll, men det funkade inte riktigt. Men jag gick upp 8 iaf och det var ju bra. Ska nämligen försöka somna seeenast 22 ikväll för jag ska upp fyra på morgonen! Ojoj vad jag kommer va grinig, är långt ifrån van vid sånna tider och så tänker jag på de som går upp så varje dag? Fy..
Tåget från centralen till Göteborg går 6 på morgonen (ska på utbildning för Nivea) och jag kommer vara tillbaka i Stockholm 9 på kvällen. Blir en lång dag det! Som tur har jag min kära pojke som ska köra mig till stan och sen hämta mig på kvällen.

Anledningen till att jag vill lägga mig 22 är att jag vill hinna se Desperate Housewives! *glädjerop*



Lite senare ska jag gå och bli klippt. Håret är långt men det bara hänger så det ska bli sköneee att få bort alla slitna toppar.

Berättelsen om min dag

Vaknade i morse och gick till salongen. Träffade Selma och tvättade massa handukar till salongen. Drack kaffe hos mig. Gick till banken. Var på salongen igen. Kom hem. Gick till salongen igen! Åt ute med Esme. Gick hem till mig och drack kaffe med henne. Emma kom också och fikade med oss. Sen till salongen igen. Hem! Och nu är jag hos Shans föräldrar igen. Så nu fick jag allt sagt, har ju inte skrivit på hela dagen.

Jag var riktigt klumpig idag. Brukar inte slänga glas fulla med kaffe omkring mig om jag inte är på sniskan och det är något annat i glaset! Nä inte så ofta då heller, men det gjorde jag idag! Tog fram en sak som är jätte viktig för mig och som jag "jobbat" med under en lååång tid. (Kan inte berätta här vad det är då det är en present till någon). Ville visa den för Esme. Jag sa att jag var rädd om den och inte ville att den skulle bli smutsig, så jag torkade borden innan jag la fram den. Vad fiiin den är sa hon och vid nåt tillfälle ska jag säga nåt som tydligen kräver att jag flänger med armarna för jag välter hela min nyss-påfyllda-kopp över hela mitt verk! Och den är vit!
Iställer för att reagera som jag vanligtvis skulle ha gjort och börjat gråta hysteriskt börjar jag skratta. Jag skrattar så mycket att jag inte får nån luft! Esme skäller på mig och i panik försöker hon rädda min "grej". Hämta papper då för fan! Men jag bara skrattade. Till slut ser vi att min dator badar i kaffet också och då skrattar jag ännu mer och nu står både jag och Esme och asgarvar! Inget hände med datorn dock!

Efter någon timma började jag faktiskt bli lite ledsen på riktigt över att något jag lagt "arbete" över i flera månader faktiskt var förstört och jag måste börja om, men jag tror på ödet och säkert så kommer min "grej" bli finare nu än vad den var innan!

Nu fick ni en lååång recention av dagen! Ska gå vara social med killen nu Kram!

Lugn musik

Måste bara berätta! Alla som känner mig vet att jag har svårt för att lyssna på lugn musik. Tycker det är fint men har alltid haft så lätt att börja tänka på sorliga och hemska saker. Tror det har att göra med att jag är så känslig som person och funderar mycket och på djupa saker. Har jag mått lite dåligt så finns det inte en chans att jag hör på en lugn låt! Vill hellre höra snabba glada låtar så att jag ska känna mig gladare. Har kompisar som sätter sig i sitt rum och hör på de sorligaste låtarna när de mår dåligt och gråter mer. Har tyckt det är galet eftersom jag själv aldrig skulle kunna göra så, men jag tror det är bra! Hellre få ut allt och bearbeta sina känslor och sen må bra fortare.

Det jag skulle komma fram till är att jag blivit bättre på att lyssna på lugn musik! När jag tog ett bad för nån dag sen valde jag t o m att ha på lugna favoriter och det var faktiskt skönt... :o) Tänkte inte på sorliga saker utan när låten Lady kom tänkte jag på mitt och Shans bröllop och självklart kom det nån tår för det gör det så lätt för mig... Muppigt jag vet. (Ärvt från mamma att jag kan gråta hur lätt som helst. Till typ vad som helst).

Ja det var väl bara det jag ville komma fram till!


VAGEL! ! !

Jag har blivit attackerad av en vagel! Vill ha bort den nuuu
Igår kväll tyckte jag att höger öga kändes lite irriterat och mamma och Shahin tyckte jag var dum som inte gått till en ögonläkare på länge då jag faktiskt har lite problem med ögonen. Vet inte vad det är men ögonen är besvärade. Men jag tyckte det kändes annorlunda nu. Senare på kvällen, ja då när jag såg på dokumentären, så la jag en filt över högra ögat för att slippa se med det, för att det började kännas värre och imorse när jag vaknade kände jag efter och det kändes mer svullet. Såg mig i spegeln och ja jag ser lite mongo ut.

Anledningen till att jag är ganska säker på att det är en vagel är för att jag haft det förut. Då hade jag aldrig ens hört talas om det och vaknade ensam hemma en morgon. Jag var ganska ung också! Kollade mig i spegeln och fick en chock. Hela mitt ögonlock hängde över ögat stor som en boll! Jag skrek och grät och ringde mina föräldrar. Pappa åkte direkt från jobbet hit och hämtade mig och vi åkte till ögonakuten. Jag var så rädd! När vi efter 2tim fick komma in så tittade hon snabbt och sa det är en vagel, kommer gå bort av sig själv :)

Så jag känner mig inte så vacker just nu när jag har en vagel som spökar så jag skickade t o m in Shan för att köpa ett shampo till mig för att jag inte ville visa mig. Stackarn sprang runt till 5 hårsalonger för att hitta den jag ville ha. Tack älskling

Får hoppas att den inte blir mkt värre nu.... Hejsvejs

Cocaine Cowboys

Sitter med killen och kollar på den just nu. Vi tog en paus nu för att Shans kompis är i telefon. Det är en dokumentär om kokainsmuggling mm och jag älskar ju som sagt dokumentärer! Har velat se den här länge så nu blev det av och den är jätte intressant. Tänk vad knark är skit och ändå är det just det många tjänar stora pengar på...


RSS 2.0